Valbeveiligingsapparatuur

  Om veilig te kunnen werken op een tankwagen of treinwagon biedt WLT een breed pakket onderhoudsarme valbeveiligingsapparatuur. Deze apparatuur wordt in bijna alle gevallen volledig klant specifiek ontworpen. Er is een grote variatie aan types valbeveiliging, de keuze hierin hangt af van de situatie en het beschikbare budget.

  Met WLT valbeveiligingsapparatuur kan het werkgebied volledig worden afgebakend, zowel in de lengte- als in de breedterichting. Dankzij de centrale bediening en de toepassing van veercilinders kan de operator de werkplek eenvoudig aanpassen aan hoogte, lengte en positie van de tankwagen of treinwagon.

  WLT valbeveiligingsapparatuur is leverbaar in tal van uitvoeringen en materialen.

  types valbeveiliging - veiligheidskooien, al dan niet separaat van de klaptrap te bedienen, lengte van 1.400 mm tot 12.000 mm
  - veiligheidskooien, verticaal bewegend, lengte van 1.400 mm tot 12.000 mm
  - veiligheidshekken, gecombineerd met de klaptrap te bedienen
  - veiligheidshekken, separaat van de klaptrap te bedienen, voor optimale  flexibiliteit
  - veiligheidshekken, verticaal bewegend
  valbeveiliging lengte tot 12.000 mm
  materiaal koolstofstaal (thermisch verzinkt of gecoat), roestvaststaal, aluminium
  bediening pneumatisch, hydraulisch, hydro-pneumatisch
  opties parkeerdetectie
  verrijdbaar dwarshek om de lengte van het werkgebied aan te passen
  loopbordessen aan de valbeveiliging

  WLT adviseert in bestaande en nieuwbouwsituaties over de meest geschikte valbeveiligingsapparatuur. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de apparatuur die gebruikt wordt op de tankwagen, zoals bijvoorbeeld laadarmen of tankcleaning systemen. Indien de situatie dat vraagt wordt er een volledig op maat gemaakte oplossing ontwikkeld, die volledig voldoet aan alle eisen en wensen en past in reeds bestaande constructies.