Top laadarm

  Toplaadarmen worden gebruikt voor het laden en lossen van tankwagens en treinwagons aan de bovenzijde. De laadarm wordt gemonteerd op een laadplatform en verbindt het voertuig door middel van een vaste flensverbinding of via het mangat met de verladingsinstallatie.

  Optimale top laadarm

  WLT biedt voor elke situatie de optimale toplaadarm. Er zijn vier basistypes leverbaar in verschillende uitvoeringen en materialen.

  type TS – voor gefixeerde werkgebieden
  TP – voor kleinere werkgebieden
  TK – voor grotere werkgebieden
  TD – voor grotere werkgebieden inclusief vaste dampretourleiding
  diameter DN50 (2″) t/m DN150 (6″)
  materiaal koolstofstaal, roestvaststaal, aluminium, PTFE gelined
  bediening handbediend, pneumatisch, hydraulisch
  opties dampretourvoorziening
  steam tracing, oil jacketing, electrische tracing
  piggable uitvoering
  sanitaire uitvoering
  break-away koppeling
  telescopische valpijp
  overvulbeveiliging
  detectie voorzieningen

  Zonodig worden de basistypes via customized design aangepast aan specifieke toepassingen of individuele wensen van de opdrachtgever. Maatwerk dus.

  De combinatie van toplaadarmen met de juiste toegangsbordessen en valbeveiligingsapparatuur is erg belangrijk voor de gebruiksvriendelijkheid van de apparatuur en de veiligheid van de operator. Daarom biedt WLT complete oplossingen voor topverlading, bestaande uit laadbordessen, klaptrappen en valbeveiligingsapparatuur en toplaadarmen.

  Door het gebruik van WLT swivel joints en hoogwaardige materialen zijn de toplaadarmen geschikt voor de verlading van alle soorten vloeistof en hebben zij een lange levensduur. Door het uitgekiende ontwerp zijn de laadarmen uiterst gebruikersvriendelijk.