WLT liquid & gas loading technology B.V. is een toonaangevende producent van apparatuur voor de verlading van (gevaarlijke) vloeistoffen en gassen in schepen, tankwagens en treinwagons, en andere opslagmiddelen. Daarnaast heeft WLT een compleet pakket valbeveiligingssystemen ontwikkeld, waarmee veilig bovenop een tankwagen of treinwagon gewerkt kan worden.

  full service
  WLT is een full service bedrijf. Het product-/dienstenpakket strekt zich uit van advisering, ontwikkeling, ontwerp en fabricage tot installatie, beheer en onderhoud. De hoofdactiviteiten zijn geclusterd in de bedrijfsonderdelen:

  • engineering & productie
  • services

   

  WLT onderscheidt zich door zijn oplossings- en klantgerichte aanpak. Naast accuratesse en betrouwbaarheid staan maatwerk, duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel.

  wereldwijd
  WLT opereert wereldwijd. De producten van WLT vinden hun weg naar gerenommeerde producenten van (petro)chemische vloeistoffen en gassen in binnen- en buitenland. Ook de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie vormen een belangrijke afzetmarkt. In Nederland en de omringende landen heeft WLT een leidende positie verworven.

  organisatie
  Het hoofdkantoor en de fabriek van WLT staan in Bergambacht, strategisch gelegen ten opzichte van de Rotterdamse haven, waar veel klanten gevestigd zijn. Voor een optimale ondersteuning van buitenlandse klanten maakt WLT gebruik van een netwerk van agenten en distributeurs.

  WLT heeft een platte organisatie met korte, directe beslislijnen. Het team van hoogopgeleide engineers en vakbewame fitters, lassers en monteurs staat borg voor producten van hoogwaardige, constante kwaliteit.